ژانویه 8, 2018 از:
این روش از طریق اکانت گوگلِ. جلوتر بگم عکساتون تو اکانتتون ذخیره میشه دیگه اینکه به صورت رندم وار تو گوگل پلاستون هم نشون میده یا نه اطلاعی ندارم..خلاصه حواستونو جمع کنین تو این دوره زمونه. قابلیت بک آپ و ریستور گوگل با ساختن یک اکانت گوگل و لاگین شدن آن در دستگاه اندرویدی خود می‌توانید تقریبا از تمام اطلاعات و محتوا ذخیره شده آن در سرورهای گوگل بک آپ تهیه کنید. این اطلاعات شامل مواردی همچون ایمیل‌ها، اطلاعات مرورگر، اطلاعات برنامه تقویم، لیست مخاطبین، داده‌های اپلیکیشن‌ها و… می‌شود. شما حتی می‌توانید رمز عبور وای فای و سایر موارد این چنین را هم در سرورها امن گوگل و اکانت اختصاصی خود ذخیره کنید. پس از اینکه اکانت گوگل خود را در دستگاه لاگین کردید و از اطلاعات آن در سرورهای گوگل بک آپ تهیه کردید، با لاگین شدن اکانت گوگل شما در هر دستگاه اندرویدی دیگر، تمام اطلاعات ذخیره شده و مورد نظر به طور اتوماتیک بازیابی می‌شوند. به طور کلی توصیه می‌کنیم که حتما در دستگاه‌ اندرویدی خود یک حساب گوگل فعال داشته باشید و از آن به منظور بک آپ گرفتن از محتوای دستگاه استفاده کنید. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی به منظور اضافه کردن اکانت گوگل به دستگاه اندرویدی خود باید وارد بخش تنظیمات یا همان Settings دستگاه شده و سپس گزینه Accounts را انتخاب کنید. حال گزینه Google Account را انتخاب کنید. در این بخش لیست اکانت‌های گوگل موجود در دستگاه نمایش داده می‌شوند. چنانچه تمایل به اضافه کرده اکانت داشتید، باید گزینه Add a New Account را انتخاب کنید. با انتخاب هر یک ای اکانت‌های خود به صفحه‌ای منتقل می‌شوید که در آن لیست جزئیات قابل همگام‌سازی مابین اکانت و دستگاه ارائه شده است. می‌توانید در این بخش موارد غیر ضروری را غیر فعال کنید، اما توصیه می‌کنیم که تا حد امکان تمام موارد و گزینه‌های موجود در لیست اکانت گوگل خود به منظور همگام‌سازی با دستگاه را فعال باقی بگذارید. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی حال از منوی تنظیمات گوشی اندرویدی خود به بخش با عنوان Backup & Reset مراجعه کنید. در این بخش گزینه‌ای با عنوان Backup Account وجود دارد. این گزینه را لمس کرده و اکانت گوگل مورد نظر به منظور بک آپ گرفتن از محتوای آن را انتخاب کنید. تیک گزینه back up my data را بزنید تا از اطلاعات تکمیلی دستگاه نظیر رمز عبور وای فای و سایر تنظیمات این چنینی هم در سرورهای گوگل بک آپ تهیه شود. همچنین تیک گزینه Automatic restore را هم بزنید. با انتخاب این گزینه به محض نصب اپلیکیشن‌هایی که پیش از این اطلاعات آن‌ها در اکانت گوگل کاربر ذخیره شده باشند، شاهد بازیابی اتوماتیک اطلاعات پیشین خواهید بود. بک آپ گرفتن از عکس‌ها و ویدیوها به منظور بک آپ گرفتن از عکس‌های ذخیره شده در دستگاه اندرویدی خود می‌توانید از روش‌های متعددی استفاده کنید. شاید بهترین و کم هزینه‌ترین روش موجود مربوط به اتصال گوشی به کامپیوتر و انتقال دستی عکس‌ها از حافظه گوشی به کامپیوتر باشد، اما روش‌های بهتر و مدرن‌تری هم بدین منظور در دستگاه‌های اندرویدی ارائه شده است. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی یکی از بهترین این روش‌ها مربوط به استفاده از برنامه Google Photo می‌شود. برنامه Google Photo قادر است که عکس‌های ذخیره شده در دستگاه را با وضوح تصویر کامل آپلود کرده و از آن‌ها بک آپ تهیه کند. همچنین هر اکانت برنامه Google Photo به طور پیش فرض 1000 گیگابایت حافظه ذخیره سازی اطلاعات را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. برنامه مورد نظر قابلیت بک آپ گرفتن از ویدیوهای ذخیره شده در دستگاه اندرویدی را هم دارد. اما توجه کنید که استفاده از این برنامه منجر به مصرف بسته اینترنتی شما می‌شود. خوشبختانه برنامه Google Photo این قابلیت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا فایل‌های مورد نظر به منظور آپلود و همچنین روش آپلود را تعیین کند. به عنوان مثال شما می‌توانید با مراجعه به بخش تنظیمات برنامه Google Photo، آپلود تصاویر را در حالتی تنظیم کنید که تنها با اتصال به شبکه وای فای انجام شده و از طریق موبایل دیتا انجام نشود. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی با استفاده از برنامه‌های دیگری همچون دراپ‌باکس (Dropbox) هم می‌توانید عمل مشابه را انجام دهید. به طور کلی استفاده از این اپلیکیشن‌ها مابین کاربران ایرانی چندان مرسوم نیست و ما هم توصیه نمی‌کنیم که از این روش‌ها به منظور بک آپ گرفتن از عکس‌ها ویدیوهای دستگاهتان استفاده کنید. این روش‌ها در شرایط کاربر عالی دارند که اینترنت شما سرعت بالایی داشته و از محدودیت حجمی برخوردار نباشد. "برگرفته از وبسایت موبایل کمک"

دسامبر 24, 2017 از:
(هر وقت میام میگردم پست خوب پیدا می کنم ولی بعد میام ارسال کنم احساس میکنم بدرد نمیخوره انقدر همه الان سرشون تو اینترنته کوشیه پی مطالب مختلف و به همچی دسترسی دارن جذب کردنشون کاره سختیه چون خودشون هم نمیدونن چی می خوان!چه برسه به بلاگ نویسا! گفتم شاید این مطلب به درد بخوره.. از اینجا مطلب شروع میشه به نقل از جام جم آنلاین: نرم‌افزار تلگرام امکانات بسیار خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما با وجود محبوبیت بسیار زیاد، مشکلاتی را با به‌وجود آمدن کانال‌ها برای کاربران خود ایجاد کرده بود. این مشکلات به‌دلیل پشتیبانی نکردن از قابلیت حذف اطلاعات دریافت شده در کانال بود و بسیاری از کاربران به‌خصوص کاربران دستگاه‌های اندرویدی که از ظرفیت ذخیره‌سازی محدودی روی دستگاه خود برخوردار بودند با مشکل کمبود فضای خالی روی دستگاه مواجه می‌شدند. این مشکل به گوش سازندگان این نرم‌افزار رسیده و کاربران می‌توانند بدون دردسر و بدون نیاز به نرم‌افزارهای مدیریت فایل، حافظه کش و فایل‌های دانلودی توسط این برنامه را از روی دستگاه هوشمند خود پاکسازی کنند. مدیریت Cache در نسخه جدید تلگرام به شما این امکان را می‌دهد اطلاعات موردنظر مربوط به هر کانال یا همه کانال‌ها را به‌راحتی حذف کرده و در صورت نیاز با مراجعه مجدد به کانال موردنظر، آنها را از سرورهای ابری تلگرام فراخوانی کنید. این قابلیت در نسخه 3.3.2 تلگرام افزوده شده و برای سیستم‌عامل اندروید و آی‌او‌اس قابل استفاده است. برای بهره‌مندی از این قابلیت و پاکسازی حافظه کش نرم‌افزار به این روش عمل کنید: 1ـ ابتدا به یکی از لینک‌های زیر مراجعه کرده و نرم‌افزار تلگرام نصب شده روی دستگاه هوشمند خود را به جدیدترین نسخه به‌روزرسانی کنید: Android:https://telegram.org/dl/android iOS:https://telegram.org/dl/ios 2ـ نرم‌افزار را اجرا کرده و پس از مراجعه به منوی اصلی روی Settings فشار دهید. 3ـ اکنون با اسکرول کردن صفحه تنظیمات و مراجعه به بخش Cache Settings گزینه‌های مختلفی برای پاکسازی حافظه کش در اختیار شما قرار می‌گیرد. 4ـ شما می‌توانید با فشار روی گزینه Clear Cache و انتخاب هر یک از موارد دلخواه، عملیات پاکسازی حافظه را آغاز کنید. (عملیات پاکسازی حافظه کش، فقط اطلاعات دریافت شده در حافظه را حذف می‌کند و این اطلاعات اعم از ویدئو، صوت، عکس و... در سرورهای ابری تلگرام موجود بوده و با دسترسی مجدد شما به کانال موردنظر دوباره فراخوانی شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد. پس نگران از دست رفتن اطلاعات خود نباشید.) نکته: در سیستم‌عامل آی‌او‌اس می‌توانید حافظه کش مرتبط با چت‌های فرد به فرد را نیز پاکسازی کرده و در سیستم‌عامل اندروید، این پاکسازی محدود به کانال‌ها و سوپر گروه‌ها می‌شود. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید مقدار مقابل گزینه‌ Keep Media در صفحه تنظیمات حافظه است. در این بخش می‌توانید مقادیر مختلفی همچون همیشه، یک هفته و یک‌ماه را انتخاب کنید که انتخاب گزینه‌های یک هفته و یک ماه موجب می‌شود تا اطلاعات ذخیره شده در حافظه کش به‌طور خودکار پس از مشاهده نکردن مجدد در مدت زمان مشخص شده، از روی دستگاه حذف شوند.