ژانویه 8, 2018 از:
این روش از طریق اکانت گوگلِ. جلوتر بگم عکساتون تو اکانتتون ذخیره میشه دیگه اینکه به صورت رندم وار تو گوگل پلاستون هم نشون میده یا نه اطلاعی ندارم..خلاصه حواستونو جمع کنین تو این دوره زمونه. قابلیت بک آپ و ریستور گوگل با ساختن یک اکانت گوگل و لاگین شدن آن در دستگاه اندرویدی خود می‌توانید تقریبا از تمام اطلاعات و محتوا ذخیره شده آن در سرورهای گوگل بک آپ تهیه کنید. این اطلاعات شامل مواردی همچون ایمیل‌ها، اطلاعات مرورگر، اطلاعات برنامه تقویم، لیست مخاطبین، داده‌های اپلیکیشن‌ها و… می‌شود. شما حتی می‌توانید رمز عبور وای فای و سایر موارد این چنین را هم در سرورها امن گوگل و اکانت اختصاصی خود ذخیره کنید. پس از اینکه اکانت گوگل خود را در دستگاه لاگین کردید و از اطلاعات آن در سرورهای گوگل بک آپ تهیه کردید، با لاگین شدن اکانت گوگل شما در هر دستگاه اندرویدی دیگر، تمام اطلاعات ذخیره شده و مورد نظر به طور اتوماتیک بازیابی می‌شوند. به طور کلی توصیه می‌کنیم که حتما در دستگاه‌ اندرویدی خود یک حساب گوگل فعال داشته باشید و از آن به منظور بک آپ گرفتن از محتوای دستگاه استفاده کنید. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی به منظور اضافه کردن اکانت گوگل به دستگاه اندرویدی خود باید وارد بخش تنظیمات یا همان Settings دستگاه شده و سپس گزینه Accounts را انتخاب کنید. حال گزینه Google Account را انتخاب کنید. در این بخش لیست اکانت‌های گوگل موجود در دستگاه نمایش داده می‌شوند. چنانچه تمایل به اضافه کرده اکانت داشتید، باید گزینه Add a New Account را انتخاب کنید. با انتخاب هر یک ای اکانت‌های خود به صفحه‌ای منتقل می‌شوید که در آن لیست جزئیات قابل همگام‌سازی مابین اکانت و دستگاه ارائه شده است. می‌توانید در این بخش موارد غیر ضروری را غیر فعال کنید، اما توصیه می‌کنیم که تا حد امکان تمام موارد و گزینه‌های موجود در لیست اکانت گوگل خود به منظور همگام‌سازی با دستگاه را فعال باقی بگذارید. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی حال از منوی تنظیمات گوشی اندرویدی خود به بخش با عنوان Backup & Reset مراجعه کنید. در این بخش گزینه‌ای با عنوان Backup Account وجود دارد. این گزینه را لمس کرده و اکانت گوگل مورد نظر به منظور بک آپ گرفتن از محتوای آن را انتخاب کنید. تیک گزینه back up my data را بزنید تا از اطلاعات تکمیلی دستگاه نظیر رمز عبور وای فای و سایر تنظیمات این چنینی هم در سرورهای گوگل بک آپ تهیه شود. همچنین تیک گزینه Automatic restore را هم بزنید. با انتخاب این گزینه به محض نصب اپلیکیشن‌هایی که پیش از این اطلاعات آن‌ها در اکانت گوگل کاربر ذخیره شده باشند، شاهد بازیابی اتوماتیک اطلاعات پیشین خواهید بود. بک آپ گرفتن از عکس‌ها و ویدیوها به منظور بک آپ گرفتن از عکس‌های ذخیره شده در دستگاه اندرویدی خود می‌توانید از روش‌های متعددی استفاده کنید. شاید بهترین و کم هزینه‌ترین روش موجود مربوط به اتصال گوشی به کامپیوتر و انتقال دستی عکس‌ها از حافظه گوشی به کامپیوتر باشد، اما روش‌های بهتر و مدرن‌تری هم بدین منظور در دستگاه‌های اندرویدی ارائه شده است. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی یکی از بهترین این روش‌ها مربوط به استفاده از برنامه Google Photo می‌شود. برنامه Google Photo قادر است که عکس‌های ذخیره شده در دستگاه را با وضوح تصویر کامل آپلود کرده و از آن‌ها بک آپ تهیه کند. همچنین هر اکانت برنامه Google Photo به طور پیش فرض 1000 گیگابایت حافظه ذخیره سازی اطلاعات را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. برنامه مورد نظر قابلیت بک آپ گرفتن از ویدیوهای ذخیره شده در دستگاه اندرویدی را هم دارد. اما توجه کنید که استفاده از این برنامه منجر به مصرف بسته اینترنتی شما می‌شود. خوشبختانه برنامه Google Photo این قابلیت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا فایل‌های مورد نظر به منظور آپلود و همچنین روش آپلود را تعیین کند. به عنوان مثال شما می‌توانید با مراجعه به بخش تنظیمات برنامه Google Photo، آپلود تصاویر را در حالتی تنظیم کنید که تنها با اتصال به شبکه وای فای انجام شده و از طریق موبایل دیتا انجام نشود. بک آپ گرفتن از تمام اطلاعات و محتوای گوشی اندرویدی با استفاده از برنامه‌های دیگری همچون دراپ‌باکس (Dropbox) هم می‌توانید عمل مشابه را انجام دهید. به طور کلی استفاده از این اپلیکیشن‌ها مابین کاربران ایرانی چندان مرسوم نیست و ما هم توصیه نمی‌کنیم که از این روش‌ها به منظور بک آپ گرفتن از عکس‌ها ویدیوهای دستگاهتان استفاده کنید. این روش‌ها در شرایط کاربر عالی دارند که اینترنت شما سرعت بالایی داشته و از محدودیت حجمی برخوردار نباشد. "برگرفته از وبسایت موبایل کمک"

ژانویه 8, 2018 از:
سلام دو سه روزه با ویدیوهای آموزشی #دکتر_سیدا اشنا شدم گفتم ایام امتحاناست دی ماه شاید برای بچه های محصل و #دانشجوها تو هرمقطعی مفید باشه ویدیوهای اموزشیشون همه جا هست به نظرم روشای خیلی خوبی معرفی میکنن اسم موسسه اشون #ذهن_برتره من سمینارشون شرکت نکردم و فقط ویدیوهای قدیمی که شبکه اموزش سیما میزاشت و قدیمی هم بودن دوباره دانلود کردم . (همشونم ندیدم بخوام صادق باشم از قسمت هفت تا ده رو فعلا دیدم-هر قسمت 28 دقیقه است، فکرکنم 26 قسمته ) اون بخش کلمات کلیدی رو شناختن و اینکه یادداشت برداری رو چجوری باید انجام داد خیلی جالب بود. یادداشت برداری اصلا به این معنا نبود هر جمله ای رو دیدیم مهمه بنویسیم.یه مثال زدن مثلا: محمد از مدرسه آمد سوار اتوبوس شد در راه خانه نان خرید و مورد تشویق پدر قرار گرفت. حالا کلمه کلیدیش میشه اینا: محمد-مدرسه-اتوبوس-نان-تشویق جلوتر میگه چجوری مرورشون کنیم یاداوری کنیم یا وقتی یه کلمه کلیدی رو نوشتیم چجوری باقی جملات تداعی بشه. اگه دیدین حتما بیاین بگین جواب داده یا نه یا اگه روش های مختلف یا اموزشای جدید بلدین بیاین بگین. رتبه ی اول کنکور تو یه ویدیو دیگه تو مصاحبه اش میگفت از همین روش استفاده کرده(مصاحبه اشو من ندیده بودم بابا دیده بود)

دسامبر 28, 2017 از:
یه راه ساده برای کم کردن حجم عکس در paint ابتدا عکس رو باز کنید و paint رو انتخاب کنین و گزینه ی resize رو بزنین و سایز دلخواهتون رو انتخاب و گزینه ی ok رو بزنید و ذخیره کنین. همینطور میتونین به صورت پیکسلی عکس رو در بیارین. موقع ذخیره یادتون باشه اسمش رو عوض کنین عکس اصلی خراب نشه.

دسامبر 7, 2017 از:
احتمالاً می‌دانید که دوربین‌های دیجیتال برای دسته‌بندی بهتر عکس‌ها، مشخصات دوربین و اطلاعات دیگری مثل زمان گرفتن عکس و یا حتی (اگر دوربین شما GPS داشته باشد) موقعیت جغرافیایی محل گرفتن عکس را روی بخشی از فایل عکس ذخیره می‌کنند که در اصطلاح به این اطلاعات، MetaData یا «ابَرداده» می‌گویند. (البته برخی عکاسان به آن ExIf هم می‌گویند که مخفف Exchangeable Image File است به معنی فایل عکس قابل دست به دست کردن. یعنی چون مثلاً کپی‌رایت شما روی آن است، با خیال راحت دست به دست می‌کنید و مشخص است که این عکس را چه کسی گرفته) این اطلاعات هم خوب هستند و هم بد! خوب: خیلی از نرم افزارها از این اطلاعات برای دسته‌بندی عکس‌ها بر اساس دوربین یا موقعیت جغرافیایی استفاده می‌کنند. مثلاً اگر با دوربین گوشی آیفون عکس بگیرید، دیگر لازم نیست جایی یادداشت کنید که این عکس را کجا گرفته‌اید، چون نرم افزارهای روی سیستم عامل Mac خود به خود محل گرفتن عکس را روی نقشه به شما نشان می‌دهند. یا مثلاً عکس‌هایی که در یک بازه خاص گرفته شده‌اند را به عنوان یک Event (رخداد) در نظر می‌گیرند. مثلاً رخداد «عروسی» و ... بد: چندی پیش، خانه یک هنرپیشه مطرح آمریکایی را دزد زد!! وقتی دزد را گرفتند، از او پرسیدند آدرس منزل این هنرپیشه را از کجا گیر آوردی؟ گفت: خیلی ساده است: ایشان یک عکس که دم در خانه‌شان گرفته بود روی اینترنت گذاشته بود، از روی متادیتای عکس، آدرس خانه را پیدا کردم! یا ممکن است شما نخواهید دیگران بدانند اطلاعات دوربین شما و زمان گرفتن عکس و غیره چه بوده. توجه: عکس این موضوع هم صادق است. یعنی شما می‌خواهید اطلاعات دوربین روی عکس بماند و نمی‌دانید چرا وقتی در فتوشاپ خروجی می‌گیرید، اطلاعات حذف می‌شوند! ۱- مشاهده MetaDataی یک عکس: برای اینکه متادیتابی یک عکس را ببینید، می‌توانید روی آن کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید و به تب Detailes (جزئیات) بروید. علاوه بر این کار، برای دیدن مشخصات عکس، می‌توانید در فتوشاپ نیز از منوی File گزینه File Info را انتخاب کنید. روال حذف MetaDataی عکس: ۱- عکس خود را در فتوشاپ باز کنید. ۲- هر تغییری خواستید روی آن اعمال کنید. -- مثلاً بهتر است از منوی Image گزینه Image Size را انتخاب کنید و بررسی کنید که Resolution روی ۷۲ باشد و width آن بیشتر از ۱۰۲۴ نباشد (چون معمولاً در وب، رزولوشن بالا نیاز نیست) ۳- در نهایت، از منوی File گزینه Save for web را کلیک کنید. ۴- در پنجره‌ای که باز می‌شود، فرمت JPEG و کیفیت را هر اندازه که دوست داشتید (ترجیحاً ۶۰ تا ۷۰ درصد) انتخاب کنید: ۵- در همان پنجره بخشی می‌بینید به نام Metadata اگر گزینه None را انتخاب کنید، هیچ اطلاعاتی در مورد عکس در فایل عکس ذخیره نخواهد شد. اگر Copyright را انتخاب کنید، اطلاعاتی که خودتان در فیلد Copyright اضافه کرده‌اید روی عکس می‌ماند. (در همان بخش Properties می‌توانید فیلدی به نام Copyright را ببینید که می‌توانید هر چیزی مثل نام شرکت یا خبرگزاری‌تان و یا نام خودتان را وارد کنید.) اگر Copyright and Contact Info را انتخاب کنید، مشخصاتی که خودتان به عنوان نام عکاس و غیره در همان بخش Properties وارد کرده‌اید روی عکس می‌ماند و بقیه حذف می‌شود. اگر All Except Camera Info را انتخاب کنید، همه اطلاعات، به جز اطلاعات دوربین روی عکس می‌ماند. اگر All را انتخاب کنید، طبیعتاً همه مشخصات روی عکس می‌ماند. نسبت به چیزی که مد نظرتان است، یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید و عکس را در جای جدیدی ذخیره کنید و آپلود کنید. " برگرفته از وبسایت کانون فرهنگی آفتابگردان"