من یه ذره متفاوت تر درست میکنم حلوا رو
آرد رو تفت میدم تا رنگش یه مقدار قهوه ای بشه
و حدی که رنگ دلخواهمون برسه ولی مواظب باشیم سوخته نشه و بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
از طرفی آب و شکر رو روی گاز میزاریم روی شعله ی ملایم تا شکر حل بشه چند دونه زعفرون هم اگر خواستین توش بندازین
مدتی میزاریم مخلوط آرد و روغن خنک بشه و بعد آب شکر و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
برای تزیین میتونین از پودر نارگیل و پودر پسته ترافل ریز رنگی بهش اضافه کنین
یا برای خوش طعم شدن مقداری هل اضافه کنین.