Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 مواد لازم: مواد زیر به غیر از مواد تزیین کشک و بادمجان است. بادمجان:۶ عدد متوسط پیاز:۲ عدد متوسط مغز گردوی خرد شده:نصف لیوان سیر: ۲-۳ حبه (برای داخل کشک بادمجان) نعنا داغ: کمی (برای داخل کشک بادمجان) روغن برای سرخ کردن:به مقدار لازم کشک نیمه رقیق: حدوداً ۱ لیوان (کشک غلیظ را با آبجوش بصورت نیمه رقیق در میاوریم) طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را پوست میکنیم. سپس هر کدام را به ۴ قسمت از طول میبریم و میشوئیم. بادمجانها را نمک میزنیم و در صافی میریزیم تا آب آن برود. سپس آنها را در روغن فراوان سرخ میکنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سیر خرد یا رنده شده را افزوده کمی تفت میدهیم. بادمجانهای سرخ شده را چرخ کرده و به پیاز سرخ شده و سیر اضافه میکنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و سپس کشک و کمی از نعنا داغ و مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم میزنیم تا بادمجانها کاملاً له شوند. مخلوط کشک و بادمجان را در ظرف میکشیم و روی آن را با کشک نیمه رقیق، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین میکنیم. تزیین کشک بادمجان روش تهیهٔ نعنا داغ:ابتدا نعنای خشک را با دست، کمی نرم میکنیم و پس از اینکه روغن روی شعله کم فقط کمی گرم شد، نعنا را در آن میریزیم و بعد از چند ثانیه آن را از روی آتش برمیداریم، زیرا اگر نعنا زیاد در روغن و روی آتش بماند میسوزد؛ رنگ آن سیاه میشود و عطرش از بین میرود. برای تزیین لازم نیست که روغن اضافی نعنا پس از سرخ شدن گرفته شود. روش تهیه پیاز داغ تزئینی:برای درست کردن پیاز داغ چیپسی آب را همراه کمی نمک جوش آورده و خلالهای پیاز را بمدت ۴ دقیقه در آبجوش بریزند و بعد از آب خارج کرده و درون آبکش بریزید. در صورت داشتن وقت پیازها را روی دستمال پهن کنید تا آب آن کاملاً برود. سپس در روغن فراوان داغ شده سرخ کنید. این روش کمترین جذب روغن را دارد. روش تهیه سیر داغ:سیرها را شسته و بعد پوست بگیرید. برای برش زدن سیر، روش خلال کردن، رنده کردن، حلقه حلقه و هم چنین قطعات نامنظم و منظم ریز را میتوان به کار گرفت. سیر را به فرم دلخواه برش زده و روی دستمال تمیز پهن کرده و در معرض هوا قرار دهید و با دستمال دیگری رطوبت سیر را بگیرید. زمانی که سیر برش زده میشود. سطح مرطوب آن باعث چسبندگی در هنگام سرخ کردن میشود. اگر رطوبت گرفته شود و روغن داغ و به قدر کافی باشد که سیر در آن شناور باشد و در لحظات آخر هم زردچوبه اضافه شود. سیر داغ، خوشرنگ و خوب از آب در میآید. سرخ کردن زیاد، سیر را تلخ میکند. پس از سرخ شدن، سیر را از روغن خارج کرده و روی الک بریزید تا روغن اضافی گرفته شود. کشکی که برای تزیین روی کشک بادمجان استفاده میشود بهتر است با آب جوش کمی رقیق شود. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر