Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 مواد لازم : گوشت مرغ 2 کیلو گرم پیاز 4 عدد روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان قارچ 1 فنجان فلفل هندی 1 عدد آرد سفید 0.5 فنجان سیر 1 عدد فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه : مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر