رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه سان شاین

پست های پیشنهاد شده

 

B675A195-57E3-47E5-8D6C-5A32C280172B.jpeg

 

سان شاین

به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت سر هم در درون لیوان ریخته می شوند سان شاین می گویند شما می توانید در بین لایه های ژله و بستنی از انواع مخلفات دلخواهتان استفاده نمایید.

 

 

مواد لازم برای تهیه سان شاین

بستنی وانیلی : ( می توانید از بستنی با طعم دلخواه خود نیز استفاده کنید )
ژله : ( می توانید از چند طعم و رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
سس توت فرنگی و یا سس شکلات
میوه دلخواه: ( معمولا در تهیه سان شاین از موز و توت فرنگی و آناناس استفاده می شود)

مواد لازم برای تزیین سان شاین

شکلات رنده شده
مغز پسته
پودر گردو
خامه
چتر
شوکو رول

طرز تهیه سان شاین

لیوان ها را مدتی قبل از تهیه سان شاین در درون یخچال قرار دهید تا سرد شوند. ابتدا پودر ژله را در درون کاسه بریزید و یک لیوان آب جوش به پودر ژله اضافه کنید و ژله را هم بزنید تا به خوبی در درون آب جوش حل شود بعد از حل شدن ژله یک لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید و دوباره ژله را هم بزنید و آن را به مدت ۵ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بعد از آماده شدن ژله ها در مرحله بعدی طرز تهیه سان شاین لیوان های بلندی را انتخاب کنید و ته هر لیوان را به اندازه ۳ سانت از ژله پر کنید و سپس یک لایه از بستنی وانیلی را هم به اندازه ۳ سانتی بر روی ژله بریزید و به همین تریتیب لایه های ژله و بستنی را تا بالای لیوان بر روی هم بریزید بهتر است که لایه آخری سان شاین بستنی باشد می توانید در بین لایه های بستنی و ژله از برش های هر نوع میوه دلخواه و مغز پسته و شکلات رنده شده نیز استفاده کنید. سپس بعد از تمام شدن لایه های بستنی و ژله بر روی آن ها مقداری خامه بریزید و شوکو رول ها و چتر را در داخل آن قرار دهید و با کمک شکلات رنده شده و برش های میوه و پودر گردو و مغز پسته و مقداری سس توت فرنگی و شکلات، سان شاین را تزیین کنید.

سان شاین دسری خوشمزه و متفاوت است و شما می توانید این دسر خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه نمایید. امیدواریم از طرز تهیه سان شاین در منزل نهایت لذت را ببرید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید.

  • دمت گرم 1
  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×