رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه پلو اروپایی

پست های پیشنهاد شده

 

%D9%84%D8%A7.jpg

 

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :

  • برنج ۲ پیمانه
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز خردكرده ۱ عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده ۱ عدد
  • فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه
  • نمك، فلفل به میزان لازم
  • ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
  • میگوی پاک كرده ۳۰۰ گرم
  • سركه ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :
برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینک پلو
 را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.


خواص میگو :
سرشار از سلنیوم
*. یکی از مواد معدنی ای که در میگو به میزان بسیار یافت می شود، سلنیوم است. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی»و«لنفوم هوچکین»را کاهش می دهد.
*. افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند.

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×