رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

پست های پیشنهاد شده

 

 

1533376223_N7lY8.jpg

مواد لازم برای تهیه رولت فرانسوی گوشت
🔸گوشت چرخ کرده کم چرب ۶۰۰ گرم
🔸فیله مرغ ۲ عدد
🔸جعفری و شوید ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ ۳ عدد
🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۵۰ گرم
🔸زعفران ۲ قاشق غذا خوری
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸روغن مایع ۱ پیمانه
🔸پیاز ۲ عدد

♨️طرز تهیه رولت فرانسوی گوشت
🔹گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغو زعفران حل شده مخلوط کنید. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.
🔹فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
🔹در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×