Fatima 302 ارسال شده در دی 97 کوکی شکلاتی قطعا اکثر شما حتی یکبار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویه ای ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسبه. فرق کوکی شکلاتی امروز با اکثر کوکی های شکلاتی دیگه بافت نرمش هست. این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد. این کوکی برای پذیرایی با همراهی چایی و قهوه بسیار مناسبه. مواد لازم: کره نرم شده در دمای محیط 1پیمانه شکر سفید 1/2پیمانه شکر قهوه ای لایت 1/2پیمانه تخم مرغ بزرگ 2عدد عصاره وانیل 2ق چ آرد سفید 2و1/4پیمانه بیکینگ پودر 1و1/2ق چ نمک 1/2ق چ چیپس شکلات 2 پیمانه طرز تهیه: 1-داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوه ای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه. 2-تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم. 3-آرد،نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید. 4-دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید. 5-به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیبا تر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذاریدو سینی رو برای مدت1ساعت داخل یخچال قرارد دهید. 6-فر رو روی دمای180درجه سانتی گراد یا350درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکی ها رو به فر متقل کنید و برای12تا14دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلای مایل به قهوه ای تغییر رنگ دهد. 7-کوکی شکلاتی ما آمادست امیدوارم لذت ببرید! نکات: 1-این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی می مانند. 2-اگر به عصاره وانیل دسترس ندارید از نصف ق چ وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید. 3-چیپس شکلاتی که در ستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوناید از چیش شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خورد شده استفاده نمایید. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر