رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه بیسکو کیک

پست های پیشنهاد شده

 

013D6715-178E-4738-8C2D-4A1A8BDF4AE0.jpeg

 

بیسکو کیک

مواد لازم

  • کره : ۲۵۰ گرم
  • پودر قند : ۲۰۰ گرم
  • آرد : ۴۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : سه عدد

طرز تهیه بیسکو کیک خوشمزه و خوش طعم

 

برای تهیه بیسکو کیک کره را به دمای اتاق برسانید سپس کره را به همراه پودر قند درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند سپس تخم مرغ و وانیل را به مخلوط پودر قند بیفزایید و هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بیسکو کیک بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و به صورت آرام آرام به مخلوط مواد اضافه کنید و خمیر را تا جایی ورز دهید که به دست هایتان نچسبد و بعد از اینکه خمیر را به خوبی ورز دادید درون پلاستیک فریزر قرار دهید سپس خمیر را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را با کمک وردنه باز کنید و کاتر مورد نظر را روی خمیر قرار دهید سپس خمیر را برش دهید و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.


خامه را با کمک همزن هم بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه را درون قیف بریزید و روی لایه اول بیسکو کیک را با کمک خامه بپوشانید و بعد از آماده سازی لایه اول بیسکو کیک را درون یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود سپس روی لایه دوم را خامه بریزید و روی خامه را با میوه های دلخواه و شکلات های رنگی و … تزیین کنید.

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×