Fatima 302 ارسال شده در دی 97 مواد لازم : گوشت راسته کبابی نیم کیلو پیاز درشت 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد چوچاق (شیشاق) 1 قاشق غذا سوپ خوری رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری گردوی چرخ شده 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری آب نصف پیمانه پلو پزی طرز تهیه : ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم . 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر