Saba 28 ارسال شده در دی 97 مواد لازم گوجه سبز – 1 کیلوگرم سرکه – نیم لیتر نمک – 1 قاشق چای خوری نعناع یا ترخون تازه – یک دسته طرز تهیه ابتدا گوجه سبز ها را بشویید و دم آنها را بگیرید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. کف ظرف مورد نظر نعناع یا ترخون بریزید و گوجه سبز ها را به آن اضافه کنید. سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجهسبز ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند. سپس مجددا یک لایه نعناع یا ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید. پس از گذشت 2 هفته ترشی آلوچه شما آماده است 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر