رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Saba

روش تهیه کیک هویج و زعفران

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم

آرد یک و دو سوم پیمانه

شکر یک پیمانه سرخالی

ماست یک پیمانه سرخالی

روغن مایع نصف پیمانه

تخم مرغ دوعدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر دوقاشق چایخوری

زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری

هویج رنده شده ریز نصف پیمانه

طرز تهیه

 

اول تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاد.

بعد شکر و وانیل را اضافه می کنیم تا جایی می زنیم که رنگش سفید و کش دار بشه.

بعد ماست و روغن را اضافه می کنیم. حدود یک دقیقه با هم می زنیم.

بعد آرد و بکینگ پودر که ازقبل مخلوط کردیم و سه بار الک کردیم را در سه مرحله به مواد تخم مرغی مون اضافه می کنیم.

به آرامی مخلوط می کنیم تا پف کیک نخوابه. وقتی آرد کامل با مواد مخلوط شد، زعفران و هویج را اضافه می کنیم.

هم میزنیم تا مخلوط بشن فقط چند دور آرام با دست هم زده و داخل قالب می ریزیم.

بعد داخل فری که از قبل گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.

اول پایین فر را حدود ۳۰ دقیقه روشن می کنیم. با خلال تست کنید اگه تمیز بیرون نیومد درجه فر را کم کنید بگذارید ۱۰ دقیقه دیگه هم بمونه.

وقتی رنگ گرفت بالا را به مدت ۱۰ دقیقه روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی بشه.

وقتی کیک سرد شد روش شربت بار غلیظ زدم و با پودر نارگیل و گردو تزئین کردم.

کیک هویج و زعفران را می تونید به سلیقه خودتون تزئین کنید.

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×