Saba 28 ارسال شده در دی 97 مواد لازم ۱ پیمانه آرد ۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند) ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۴۵۰ گرم میگو ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری شیر ۱ قاشق چایخوری ادویه تند طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپدار بریزید. 2. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید. 3. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. 4. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید. 5. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید. 6. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید. 7. پس از طلایی شدن میگو، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید. 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر