رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه خاگینه تبریزی

پست های پیشنهاد شده

خاگینه تبریزی

موادی که برای تهیه خاگینه تبریزی نیاز دارید شامل موارد زیر است 

پنج قاشق غذاخوری ماست ، پنج قاشق غذاخوری آرد ، نصف قاشق چایخوری پودر گل محمدی ، یک لیوان شکر ، نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ، پنج عدد تخم مرغ ، یک چهار قاشق چایخوری زعفران دم کرده ، دو لیوان آب ، روغن ، مغز گردو و پودر هل به میزان لازم 

دستور پخت خاگینه با گردو

 

D04276B0-74EE-413A-931A-FABD0EECB06B.jpeg

 

پیش از انجام هر کاری میبایست شیره ی خاگینه را تهیه کنید بدین منظور آب و شکر را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا شکر در آب حل شود ، حرارت را کم کرده و زمان دهید تا شیره غلیظ شده و به اصطلاح قوام بیاید در نهایت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید 

داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و با یک چنگال خوب هم بزنید آرد را الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ماست و مابقی مواد را هم بیفزایید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست شود.

سپس داخل یک تابه کمی روغن را داغ کنید و مایع خاگینه را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا سرخ شود ، پس از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد آنرا برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید داخل یک صافی یا روی یک دستمال تمیز قرار بدهید تا روغن آن کم شود 

در مرحله آخر شیره را هم اضافه کرده برش بزنید و داخل  ظرف مناسب بچینید و با گردو و دارچین تزیین کنید 

 

دستور پخت خاگینه ساده 

 

0F02BD88-486C-4273-B5D6-A2CAAAFE0032.jpeg

 

اگر برای تهیه خاگینه موادی که در بالا ذکر کردیم را در دسترس ندارید میتوانید با مواد کمتر و به روش دیگری نیز خاگینه را تهیه کنید 

موادی که نیاز دارید شامل موارد زیر است

تخم مرغ ، آرد سفید ، نعنا ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، روغن 

تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی شکسته و با یک چنگال یا همزن بزنید 

آرد سفید ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعنا را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود 

روغن را داخل تابه ای داغ کرده و مایع را داخل آن بریزید و زمان دهید تا یک طرف آن سرخ شود 

بعد از سرخ شدن ، برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید 

خاگینه را میتوانید برش بزنید یا به فرم دلخواه درآورید و در ظرف مناسب سرو کنید میتوانید لابه لای این خمیر یا خاگینه مواد و سبزیجات سرخ کرده ی مختلف نیز قرار بدهید و طعم خوب این خورا ک را دو چندان کنید 

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×