Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 طرز تهیه دسر عربی مواد لازم برای دسر عربی : شیر 2 لیوان پودر کرم کارامل آماده یک بسته پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق چایخوری پر پودر نسکافه یک قاشق چایخوری خامه صبحانه 200 گرم شکر 3 قاشق غذاخوری بیسکوییت پتی پور یک بسته طرز تهیه دسر عربی : ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود. بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد. بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر