رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پست های پیشنهاد شده

 

363CF403-AB37-4980-8548-CB7BC3AB3C1D.jpeg

 

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان خود تهیه کنید.

 

مواد اولیه برای 4 نفر :

پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه

 

روش تهیه پودینگ شکلاتی :

در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید.

همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.

در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.

وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.

ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید.

شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.

 

نوش جان

 

نکته :

به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.

 

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×