Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان خود تهیه کنید. مواد اولیه برای 4 نفر : پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه شیر سه پیمانه شکر نصف پیمانه روش تهیه پودینگ شکلاتی : در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند. در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید. نوش جان نکته : به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر