رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه کیک نوتلا

پست های پیشنهاد شده

 

83CC465A-7E92-40C0-83A1-B9C0D048BCF4.jpeg

 

مواد اولیه برای تهیه کیک نوتلای پنبه ای :

برای 5 نفر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع (گیاهی) 1 پیمانه سر خالی
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
شیر شیر 1 پیمانه
نوتلا 3 قاشق سوپخوری
شکر (دانه ریز) 1 پیمانه-سرخالی
تخم مرغ تخم مرغ 3 عد
آرد 2 پیمانه

مواد لازم برای تزیین :
نوتلا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

روش پخت  :

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده 1/2 پیمانه از شکر را به سفیده و 1/2 پیمانه را به زرده اضافه می کنیم.

 

سفیده تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن می زنیم.

سفیده ها باید کاملا فرم گرفته و جای پره های همزن روی آن باقی بماند.

و اگر ظرف را برعکس کنیم ، سفیده ها از داخل ظرف نریزد.

 

زرده و شکر به همراه وانیل می زنیم تا ذرات شکر بخوبی حل شده و مخلوط کرمی رنگ شود.

 

سپس روغن مایع و شیر را به ترتیب و با فاصله اضافه می کنیم.

و هرکدام را به اندازه ای با همزن میزنیم که به خورد مواد بروند( دور متوسط همزن).

 

مواد خشک ( آرد+ بیکینگ پودر+ پودر کاکائو ) را سه بار الک نموده و با الک کم کم به مواد اضافه می کنیم.

 

 

 

و با دور کند همزن کمی میزنیم . خیلی کند فقط جهت مخلوط شدن. می توانید با لیسک نیز این کار را انجام دهید.

 

سپس 3 قاشق غذا خوری نوتلا را اضافه می کنیم.

 

کمی هم میزنیم.

سفیده تخم مرغ را اضافه نموده و با لیسک آرام و دروانی هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

 

قالب مورد نظر را چرب نموده و آردپاشی میکنیم. مواد را در قالب می ریزیم اما تا انتهای قالب پر نمی کنیم.

 

قالب مواد کیک نوتلا را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.

بعداز این زمان می توانید با خلال تست کنید اگر چیزی روی خلال نبود کیک شما آماده می باشد.

بعد از خنک شدن اولیه از قالب خارج نموده ، اجازه می دیم که کاملا خنک شود .


سپس 3 قاشق سوپخوری نوتلا را با یک قاشق روغن مایع بن ماری می کنیم تا رقیق شود و روی کیک نوتلا را تزیین می کنیم.

نوش جان

 

نکات مهم در تهیه کیک نوتلای پنبه ای :

در زمان زدن سفیده حتما پره های همزن بدون چربی و تمیز و خشک باشد.
در مرحله اضافه کردن آرد از زدن زیاد یا با دور تند همزن خودداری شود چون باعث خمیری شدن بافت کیکتون خواهد شد. پس جهت اطمینان خاطر این مرحله را با لیسک نیز می توانید انجام دهید.
مواد خشک را حتما 3 بار الک کنین و در چند مرحله اضافه کنید تا گلوله نشود.
مواد اولیه حتما باید هم دمای محیط باشند.
پف اصلی کیک نوتلا مربوط به سفیده تخم مرغ است، زدن سفیده تخم مرغ و مرحله اضافه نمودن به مواد و دورانی و آرام هم زدن بسیار مهم می باشد.
فر حتما از قبل گرم شود ( 15 دقیقه).
با توجه به متفاوت بودن دما در فرهای مختلف دما و زمان ذکر شده را باتوجه به کارایی فرتون تنظیم بفرمایید.
قبل از 35 دقیقه در فر باز نشود.

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×