Fatima 302 ارسال شده در دی 97 کاپ کیک کیک های شکلاتی خود مجموعه طویلی از طعم های مختلف را دارند. کیک اسفنجی شکلاتی، کیک فندقی شکلاتی ، کیک مکزیکی شکلاتی و… از طعم های خوشمزه کیک شکلاتی هستند. طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی یا همان کیک فنجانی بسیار شبیه به طرز تهیه کیک شکلاتی است. مواد لازم آرد: سه چهارم لیوان شکر: سه چهارم لیوان کره: 100 گرم تخم مرغ: 2 عدد شکلات: 50 گرم پودر کاکائو: یک دوم لیوان جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چای خوری اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری ماست یا خامه: یک دوم لیوان طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی قبل از تهیه کاپ کیک شکلاتی فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کره و شکلات را در داخل ظرفی ریخته و ظرف را روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه کره و شکلات روی حرارت کاملا آب شدند، آن را به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. ظرف را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ، اسانس وانیل و شکر را در ظرفی بریزید و به هم بزنید تا همه مواد با هم یک دست شوند. حالا کره و شکلات ذوب و مخلوط شده را به آن اضافه کنید. مواد باقی مانده خشک یعنی آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را در درون ظرفی بریزید و مواد را کم کم با هم مخلوط نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی, ماست را کم کم به مواد خشک مخلوط شده اضافه کنید و تا یک دست شدن مواد، هم زدن را ادامه دهید. حالا زمان آن رسیده، مایه کیک را در داخل قالب های کپسول کاغذی بریزید. دقت کنید که کپسول کاغذی را تا انتها پر نکنید و یک سوم آن را خالی بگذارید. سپس قالب ها را در درون فر آماده شده قرار دهید و 15 الی 20 دقیقه منتظر پختن کیک بمانید. قالب ها را از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه صبر کنید تا کیک سرد شود. آن گاه می توانید کیک ها را از قالب خارج کنید و با خامه یا سس شکلاتی آن را تزیین کنید و نوش جان کنید. 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر