رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

پست های پیشنهاد شده

طرز تهیه مربای کامکوات 

ابتدا كامكوات را كاملا بشویید و بعد به كمك چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد كنید. 




مواد لازم :
 

  • پودر زیره سبز 1چهارم قاشق مرباخوری
  • آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
  • گلاب نصف لیوان
  • آب 1لیوان
  • شكر نیم كیلوگرم
  • كامكوات نیم كیلو (كامكوات همان پرتقال مینیاتوری(تزیینی)است)
  • پودر هل سبز 1چهارم قاشق مرباخوری

 

tasvirezendegi.ir334.jpg

 

طرز تهیه

1. ابتدا كامكوات را كاملا بشویید و بعد به كمك چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد كنید.

2. داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید.دو بار دیگر هم این كار را تكرار كنید و هربار آن را با آب بسیار سرد آبكشی كنید تا تلخی آن از بین برود.

3. داخل قابلمه شکر و 1 لیوان آب و نصف لیوان گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، مواد را مخلوط كنید تا شكر كاملا حل شود. سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

4.در انتها پودر هل سبز و زیره سبز را اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت 24 ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.

نكات:

  1. كامكوات پرتقال تزیینی كوچك یا همان پرتقال مینیاتوری است كه در بازار یافت میشود.
  2. در صورت تمایل به جای آب از گلاب استفاده كنید.
  3. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوان سرو كرد.همچنین به دلیل ظاهر زیبای این مربا میتوانید در تزیین انواع كیك و شیرینی از آن استفاده كنید.
  • دمت گرم 1
  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×