رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Saba

روش تهیه مربای گردو

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم :

شكر 1/5 كيلو
ه گردو 1 كيلو
هل كوبيده 1 قاشق سوپخوري
آب 8 پيمانه

طرز تهیه

گردوها راپوست مي كنيم و با سوزن كلفت (لحاف دوزي ) چهار طرف آنرا سوراخ مي كنيم . بطوريكه سوزن از يك طرف گردو فرو رقته و از طرف ديگر خارج شود . سپس گردوهارا در آب معمولي ريخته به مدت ده روز در جائي قرار داده و هر روز آب آنرا عوض مي كنيم تا تلخي و سياهي گردو خارج شود . پس از ده روز گردوها را در آب آهك مي اندازيم و بعد از دوازده ساعت از آب آهك در مي آوريم و سپس دو الي سه بار شسته و بمدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس نموده, چهار بار آب آن را عوض مي كنيم. در نيم كيلو شكر دو پيمانه اب مي ريزيم روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام بيايد . سپس گردوها را در آن ريخته , پس از چند بار قل زدن هل را اضافه نموده. از روي حرارت برداشته پس از سرد شدن در ظرف درب دار مي ريزيم .اين مربا بسيار تيره است , براي همين ما بقي شكر را با شش پيمانه آب مخلوط كرده , روي حرارت قرار ميدهيم تا قوام بياد . شربت سفيد را جداگانه آماده داشته باشيد كه هر گاه خواستيد اين مربا را سرو كنيد مقداري شربت سفيد در كاسه ريخته و چند دانه از گردوي مربا شده را داخل آن بگذاريد 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×