Saba 28 ارسال شده در دی 97 مواد لازم: تخم مرغ - ۶ عدد کره - ۶۰ گرم شکر - ۱۵۰ گرم پنیرخامه ای - ۲۵۰ گرم شیر - ۱۰۰ میلی لیتر آرد - ۱۲۰ گرم نشاسته - ۲۰ گرم نمک - ۱/۴قاشق چایخوری بکینگ پودر - ۱قاشق غذاخوری وانیل-کمی طرز تهیه: ابتدا فر را روی دمای ۱۶۰ درجه میگذاریم سپس کره و پنیر و شیر را بنماری میکنیم تخم مرغ و شکر را به مدت ۳دقیقه با همزن خوب هم میزنیم تا پف کنه وانیل و نمک را اضافه میکنیم بعد مواد پنیری که خوب حل شده رو آروم اضافه میکنیم سپس آردو نشاسته و بکینگ پودر را که الک کرده ایم آروم به موادمون اضافه میکنیم و در قالب کمر بندی که دورش رو فویل گرفیم یا قالب عادی که کاغذ روغنی انداخیم میریزیم و در سینی فر که آب جوش ریختیم قرار میدیم و در فر به مدت ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن با سس دلخواه تزیین میکنیم 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر