رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Saba

روش تهیه چیز کیک ژاپنی

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم:

تخم مرغ - ۶ عدد
کره - ۶۰ گرم
شکر - ۱۵۰ گرم
پنیرخامه ای - ۲۵۰ گرم
شیر - ۱۰۰ میلی لیتر
آرد - ۱۲۰ گرم
نشاسته - ۲۰ گرم
نمک - ۱/۴قاشق چایخوری
بکینگ پودر - ۱قاشق غذاخوری
وانیل-کمی 

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای ۱۶۰ درجه میگذاریم 
سپس کره و پنیر و شیر را بنماری میکنیم
 تخم مرغ و شکر را به مدت ۳دقیقه با همزن خوب هم میزنیم تا پف کنه وانیل و نمک را اضافه میکنیم

بعد مواد پنیری که خوب حل شده رو آروم اضافه میکنیم
سپس آردو نشاسته و بکینگ پودر را که الک کرده ایم آروم به موادمون اضافه میکنیم و در قالب کمر بندی که دورش رو فویل گرفیم یا قالب عادی که کاغذ روغنی انداخیم میریزیم  و در سینی فر که آب جوش ریختیم قرار میدیم و در فر به مدت ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه میپزیم
بعد از خنک شدن با سس دلخواه تزیین میکنیم

  • دمت گرم 1
  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×