رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Saba

روش تهیه دسر شیرکاکائو

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم:

شیر ۲ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
 
طرز تهیه

ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید، یعنی ۲ لیوان شیر را با ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کاکائو حل بشه.
وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه. لازم نیست شیر بجوشه.
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر سرد می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه. سپس به روش بن ماری روی بخار آب حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
وقتی مخلوط شیرکاکائو و شکر کمی خنک شد ژلاتین بن ماری شده را بهش اضافه کنید.
در آخر خامه را با شکلات تخته ای رنده شده و بن ماری شده را اضافه کنید.
سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم و میذارم به مدت شش ساعت تا ببنده.
البته دسر شیرکاکائو بیشتر تو یخچال بمونه مزش بهتر میشه.
برای خارج کردن دسر شیر کاکائو از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه

  • دمت گرم 1
  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×