رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه مربای توت فرنگی

پست های پیشنهاد شده

 

58579DC6-142E-47A1-98DC-6939DD7B11FD.jpeg

 

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

توت فرنگی 2 کیلو
شکر 2/5 کیلو
 
 

طرز تهیه مربای توت فرنگی

  1. برای تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه خانگی ابتدا باید توت‌فرنگی‌ها را خوب شسته و داخل سبد بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.
  2. سپس آن‌ها را به قابلمه بزرگ و جاداری منتقل کرده و لابه‌لای آن‌ها شکر بریزید.
  3. قابلمه را بدون اضافه کردن آب یا هر ماده دیگری، داخل یخچال قرار دهید تا توت فرنگی‌ها آب بیندازند.
  4. بعد از حدود 24 ساعت، قابلمه لعابی بزرگی را انتخاب کرده و توت فرنگی‌ها را داخل آن بریزید. 
  5. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. 
  6. در حین پخت مربا باید مرتب کف روی قابلمه را بگیرید اما سعی کنید مربا را زیاد هم نزنید. 
  7. وقتی مربا به غلظت مناسب رسید و به اصطلاح قوام آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در همان ظرف کم‌کم خنک شود. در نهایت مربا را داخل ظرف‌های شیشه‌ای استریل و خشک ریخته  در آن‌ها را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. 

 

نکاتی درباره تهیه مربای توت فرنگی

  • برای جلوگیری از کپک‌زدن مربا به هیچ وجه قاشق خیس داخل شربت یا ظرف مربا وارد نکنید. 
  • برای امتحان کردن قوام مربای توت فرنگی باید مقداری از آن را داخل قاشق ریخته و صبر کنید تا خنک شود. اگر بعد از خنک‌شدن حالتی کش‌دار داشته باشد، یعنی قوام مربا مناسب است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. 
  • درب قابلمه‌ای که مربا در آن در حال پخت است باید از اولین مرحله تا آخرین مرحله باز باشد تا رنگ آن تغییر نکند. 
  • اگر توت فرنگی شما شیرین است، نسبت برابر یعنی به ازای هر کیلو توت‌فرنگی، 1 کیلو شکر بردارید ولی اگر میوه‌ها، ته مزه ترش دارند، شکر را 1.5 برابر میوه در نظر بگیرید. 
  • برای جلوگیری از شکرک‌زدن اکثر مرباها حدود یکی، دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می‌شود اما در مورد مربای توت فرنگی به این مورد نیازی نیست. 
  • از دلایل کپک‌زدن مربا می‌توان به کم‌بودن شکر، قوام نیامدن و پخت ناکامل اشاره نمود. 
  • هرچه مربا بیشتر روی حرارت قرار گیرد، رنگ آن تیره‌تر می‌شود.
  • سپاس 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×