Fatima 302 ارسال شده در دی 97 (ویرایش شده) اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم طرز تهیه ● مواد لازم برای ۶ نفر: پیاز=۲ تا ۳ عدد روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی) تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری آرد=۲ قاشق سوپخوری زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل=به مقدار کافی طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم . ویرایش شده در دی 97 توسط Fatima 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر