رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه کیک یخچالی

پست های پیشنهاد شده

 

2CB2F134-1E14-4845-B7F8-A1D1A6130926.jpeg

 

مواد لازم 

کیک یخچالی شکلاتی 

برای۴نفر 
مواد اصلی
شیر
۲ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
کره
۵۰ گرم
پودر کاکائو
۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید
۲ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور
۲ بسته 

طرز تهیه

زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۱۰
دقیقه
۱
ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد را باهم مخلوط کرده.....
۲
درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته وروی شعله ملایم قرار میدهیم ومدام هم میزنیم.
۳
بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم ....
۴
دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم در اینجا میتونید به دوشکل بسکوییت ها را بچینید
۵
شکل اول که یه ردیف بسکویت چیده وروی آن مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا بسکوییت تمام شود ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه 
۶
شکل دوم اینکه ..بیسکوییت ها رو به شکل عمودی بچینید .یعنی یک بسکویت بردارید یه قاشق مواد بهش بزنید بعد یک بسکویت دیگه کنارش قرار بدید ....بستگی به سلیقتون داره....ولی لایه رویی حتما باید مواد باشه .
۷
بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار داده .میتونید بعد از ۴ساعت تزینش کنید ونوش جان کنید.
۸
اما تجربه ثابت کرده اگه ۲۴ساعت تو یخچال بمونه طعم عالی به خودش میگیره ومزه شیرینی تر با کیفت را میده
  • سپاس 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×