Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 (ویرایش شده) مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه مواد لازم: آب انار سه و نیم پیمانه دانه انار یك پیمانه شكر سه پیمانه آب لیمو به مقدار لازم طرز تهیه: 1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. 2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید. 3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید. مربای انار 4- دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید. 5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. 6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید. ویرایش شده در آذر 97 توسط Fatima 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hediye 292 ارسال شده در آذر 97 اگه کمی فونت رو بزرگتر کنی ناناس تر میشه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fatima 302 ارسال شده در آذر 97 در 12 ساعت قبل، Hediye گفته است : اگه کمی فونت رو بزرگتر کنی ناناس تر میشه باشهه از این به بعد چون با گوشی نمیشه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر