رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Fatima

طرز تهیه مربای انار

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)


 

 

 

مربا انار

 

 

 

مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه

 


مواد لازم:

 

 

 

 

آب انار  سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم

 

 
 


طرز تهیه:

 

1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

 
 
 

2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

 

 

 

3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار

 

 

 

4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

 

 

 

5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

 

 

 

6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

 

 

ویرایش شده در توسط Fatima
  • دمت گرم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه کمی فونت رو بزرگتر کنی ناناس تر میشه 

  • دمت گرم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، Hediye گفته است :

اگه کمی فونت رو بزرگتر کنی ناناس تر میشه 

😁باشهه از این به بعد چون با گوشی نمیشه

  • دمت گرم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×