Hediye 292 ارسال شده در آذر 97 مواد لازم برای تهیه ی فینگر فیش : فیله ی ماهی شیر : 400گرم آرد سوخاری : 2 پیمانه پنیر گودای رنده شده : 1 پیمانه جعفری برای تزئین : چند برگ آرد سفید : 2 پیمانه نمک و فلفل : به میزان لازم زیتون برای تزئین : مقداری روغن سرخ کردنی : به میزان لازم سویا سس : 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو : 3 قاشق سوپ خوری تخم مرغ : 2 عدد طرز پخت فینگر فیش : 1- فیله های ماهی شیر را شسته و به قطعات دو سانتی متری برش بزنید. در کاسه ای سویاسس و آبلیمو را با هم مخلوط کنید روغن مایع را هم اضافه کرده و هم بزنید. 2- برش های ماهی را ده دقیقه در این سس بخوابانید تا مزه دار شوند. بعد از این مدت ماهی را از سس درآورده و در آرد سفید بغلتانید. 3- پنیر گودای رنده شده را با آرد سوخاری و نمک و فلفل مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. ماهی های آردی شده را در تخم مرغ غلتانده و بعد آنها را درآورده در مخلوط آرد سوخاری و پنیر زده و کنار بگذارید. 4- در تابه ای گود تا نیمه روغن سرخ بریزید و روی حرارت بگذارید. ماهی های آماده شده را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد از طلایی شدن آنها را درآورده و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فینگر فیش ها را در ظرف ریخته و با سبزیجات دلخواه (جعفری) ، زیتون و سس مورد نظر سرو کنید. نکاتی در مورد طرز تهیه فینگر فیش : • اگر عجله ندارید و وقتتان تنگ نیست مدت زمان خواباندن ماهی در سس را حتی به مدت سه تا چهار ساعت هم میتوانید افزایش دهید با این روش ماهی تان خوش طعم تر میشود. • پنیر گودا را هم از همه سوپر مارکت ها به صورت درسته یا رنده شده میتوانید تهیه کنید. • مدت زمان آماده سازی فینگر فیش 20 دقیقه می باشد. • مدت زمان پخت فینگر فیش 30 دقیقه می باشد. منبع : کتاب آشپزی چهارفصل 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر