رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Hediye

طرز تهیه بستنی زعفرانی سنتی

پست های پیشنهاد شده

6c4f8d33-8f9a-4ff8-a960-77cf21ae9faa_L.jpg

مواد لازم :

ـ شیر جوشیده شده ۴ لیوان

ـ شکر نیم تا دو سوم لیوان

ـ پودر ثعلب ۱ قاشق مرباخوری

ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ عرق هل ۲ قاشق غذا خوری

ـ گلاب ۲ قاشق غذا خوری

ـ پسته خرد شده

ـ خامه ۴ قاشق غذا خوری در صورت تمایل

طرز تهیه :

 پودر ثعلب را با شکر مخلوط کنید چون این پودر بسیار نرم است احتمال دارد هنگام جوشیدن شیر گلوله گلوله شود .

اگر از شیر سرد جوشیده شده استفاده میکنید از همان ابتدا مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کرده و خوب هم بزنید و روی شعله قرار دهید و تا وقتی که شیر به جوش می آید از هم زدن دست نکشید نهایتاً ترکیبی شبیه فرنی شل درست میشود . اما اگر شیر نجوشیده است اول شیر را بجوشانید و بعد از جوشیدن آرام آرام ترکیب شکر و ثعلب را اضافه کنید اگر یک باره اضافه شود ثعلب گلوله گلوله میشود و در صورتی که این اتفاق افتاد باز هم مشکلی نیست و شیر را از صافی عبور دهید و گلوله ها را با پشت قاشق صاف کنید . بعد از اینکه شیر سرد شد گلاب و عرق هل و زعفران دم کرده اضافه کنید .

ظرف بستنی را در فریزر قرار دهید و هر چند وقت یکبار از فریزر در آورده و با همزن هم بزنید . اگر فراموش کنید و همزدن به خوبی و به موقع انجام نشود بستنی یخ زده میشود و صاف و یک دست نمیشودو بلورهای کوچک یخی در آن تشکیل میشود . در مرحله آخر پسته را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید و یا موقع سرو روی بستنی بریزید . زمان تهیه این بستنی از ۵ تا ۶ ساعت  طول می کشد در صورتی که دستگاه بستنی ساز دارید میتوانید از این دستگاه استفاده کنید .

برای اضافه نمودن خامه ، خامه زده شده را با لبه کارد به صورت لایه نازکی در ظرفی  پهن کنید و در فریزر بگذارید و پس از آماده سازی بستنی خامه را از فریزر در آورده به تکه های کوچک شکسته و با بستنی  مخلوط  و بستنی را در ظرف در بسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید.

به دلیل عدم بهداشت در تهیه این بستنی سنتی و به کار بردن شیر ناخالص و رقیق شده و هم چنین به کار گیری رنگهای غیر طبیعی خوراکی وخامه فراوان بهتر است این بستنی را در منزل تهیه کرده و در خوردن آن زیاده روی نکنیم.

منبع: http://ashpazierangin.blogfa.com

  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×