رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Hediye

طرز تهیه چیز کیک (Cheese cake)

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

files_recipes_IMG_8199._mag.51_p.78_JPG[18490c5929c0547cf4f337dbf5226ce9].JPG

مواد لازم برای کیک :

ـ تخم مرغ ۵ عدد

ـ شکر ۵ قاشق غذا خوری

ـ آرد ۵ قاشق سر پر غذا خوری

ـ وانیل نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای داخل کیک :

ـ پنیر بی نمک ۲۰۰ گرم ( از پنیربا مارک صباح استفاده کردم )

ـ خامه ۱۵۰ گرم

ـ ژله آلوئه ورا ۱ بسته

ـ شکر دانه ریز  یک سوم لیوان الی نصف لیوان

ـوانیل نصف قاشق چایخوری

ـ سه چهار قطره آبلیمو

ـ آب ۱۰۰ سی سی

 

مواد رویه کیک :

ـ آب ۱۰۰ سی سی

ـ پودر ژله ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کیک :

تخم مرغها را یکی یکی در ظرف کوچکی با احتیاط شکسته ، زرده و سفیده را جدا کنید .زرده را در یک ظرف و سفیده را در ظرف دیگری بریزید .دقت کنید که هنگام جدا کردن اثری از زرده در سفیده باقی نماند در این صورت سفیده خوب پف نمیکند و کیک خوب از آب در نمی آید .

۱ـ سفیده ها را ابتدا با دور کند و سپس با دور تند بزنید تا زمانی که پنبه ای و سفت شود و با بلند کردن همزن از آن نریزد.

۲ ـ شکر + وانیل + زرده ------> باهمزن برقی هم بزنید تا رنگش روشن و کشدار شود .

۳ ـ زرده + سفیده -------> به آرامی با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند .

۴ ـ آرد الک شده را در دو مرحله به سفیده اضافه کنید و باز هم به آرامی هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

۵ ـ مواد را در قالبی که از قبل چرب شده بریزید و در فر با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ساعت بگذارید.

۶ ـ با کارد وبا احتیاط وسط کیک را خالی کنید .

طرز تهیه مایه پنیری داخل کیک :

ـ از شب قبل یا سه چهار ساعت قبل  پنیر را به ورقه های نازک برش داده و در آب یگذارید تا بی نمک شود با چشیدن پنیر از بی نمک بودن آن مطمئن شوید.

ـ ژله آلوئه ورا را در آب نیم گرم بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شفاف شود .

ـ پنیر را از آب خارج کرده و روی الک بریزید بعد در ظرف گود متوسطی بریزید و با همزن بزنید تا لطیف و یکنواخت شود .

ـ خامه و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود .سپس شکر و پنیر و آبلیمو را اضافه کنید مقداری از شکر را نگهدارید تا با چشیدن به مقدار شیرینی مورد نظرتان برسید واگر لازم بود بقیه شکر را اضافه کنید .

ژله آلوئه ورا را به مواد فوق اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .این مواد را در قسمت خالی کیک بریزید و در یخچال بگذارید .

در این فاصله ژله رنگی را (ژله انار ،ژله توت فرنگی ،ژله تمشک و...) را با آب روی حرارت غیر مستقیم یا روی شعله پخش کن گذاشته و وقتی شفاف شد حرارت را خاموش و سرد که شد کیک را از یخچال در آورده و روی کیک بریزید و دو باره در یخچال بگذارید ظرف مدت کوتاهی (یک ساعت) کیک بسته شده و قابل برش دادن است و نوش جان کنید .

منبع http://ashpazierangin.blogfa.com

ویرایش شده در توسط Hediye
  • سپاس 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×