رفتن به مطلب
کومه

اینستاگرام کومه.jpg

Hediye

طرز تهیه شیرینی کشمشی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

Raisins-Cookies.jpg

مواد لازم : 
_ آرد سفید قنادی 100 گرم (1 لیوان ) 
_ شکر 75 گرم 
_ کره 100 گرم 
_ کشمش 5 قاشق غذا خوری 
_ وانیل نصف قاشق چایخوری 
_ تخم مرغ 3 عدد 
  

طرز تهیه : 
شکر و کره و وانیل را با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن شود . بعد یکی از تخم مرغها را در آن بریزید و باز هم خوب با همزن بزنید تا مایه یکنواخت و صاف شود تخم مرغ دوم را هم به همین روش ،و دوباره هم بزنید سپس تخم مرغ سوم را اضافه کنید و خوب همزده و مخلوط کنید . 
آرد و کشمش ریز و تمیز را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند  .اگر با مواد داده شده این شیرینی را درست کنید لبه های نازک و ضخامت کمتری پیدا میکند . من یک قاشق آرد بیشتر ریختم چون نمیخواستم لبه های نان شیرینی نازک شود . 
فر را روشن کنید ابتدا روی حداکثر دما و بعد از 4 الی 5 دقیقه دما را روی 160 درجه تنظیم کنید و درب فر را ببندید 
از مایه کلوله های کوچکی توسط قاشق بردارید و به کمک یک قاشق دیگر روی کاغذ روغنی در سینی فر با فاصله بگذارید . در صورت تمایل روی شیرینی را با خلال پسته یا گل محمدی خشک یا ... تزیین کنید .این شیرینی نیاز به تزیین ندارد ولی با تزیین شکیل تر میشود . 
سینی را در فر بگذارید و 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا اطراف شیرینی طلایی شود وسینی را از فر در آورید .

منبع : آشپزی رنگین

دست_ساز

ویرایش شده در توسط Hediye
  • دمت گرم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه خود عضو کومه شوید و یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظرتان را ارسال کنید نیاز دارید که عضو کومه شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای مشارکت در کومه ابتدا ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×